El regne de les tablets: els nous aliats del comerç electrònic

Home / Diseño Web / El regne de les tablets: els nous aliats del comerç electrònic

El regne de les tablets: els nous aliats del comerç electrònic

Avui en dia casi dupliquen la mitjana de compres online, i la seva tassa de conversió és tres cops superior a la dels smartphones. Actualment, les tablets ja lideren el tràfic dels dispositius mòbils cap a l’e-commerce, ens trobem doncs, davant una poderosa eina de màrqueting que el comerç ha de saber explotar, ja sigui adaptant les botigues online a aquest dispositiu en expansió o bé creant aplicacions amb les que puguin accedir els seus consumidors.

Segons un informe de L2 Think Thank ens revelen que un 20% de les ventes de e-commerce al 2013 s’han realitzat a través d’una tablet, superant amb tres cops la realitzada amb un smartphone.

Són varies les raons que avalen el seu gran èxit a l’hora d’afavorir les compres online. Entre elles, podriem dir la mida més gran de la pantalla, que permet visualitzar millor els productes que amb un mòbil o el fet que aprofiten les eines del dispositiu per aconseguir una experiència de compra més interactiva. Per exemple, l’aplicació d’IKEA amb la tablet que ens permet simular com quedaria un producte al nostre menjador, per exemple.

També juga al seu favor la mobilitat, ja que parlem de dispositius portàtils de escàs pes que comporta que consumidor el pugui portar a tot arreu.

La importància d’adaptar la web és evident, per tant, us deixem alguns consells que poden ser del vostre interès:

  1. Adaptar el contingut al dispositiu. No eliminar seccions, ni dades, etc. perquè l’usuari que ja coneix la web pot sentir-se decebut si no troba a la tablet tota la informació.
  2. Consolidar la navegació amb un sol botó. Evitar ‘elements sostinguts’, com caixes superposades amb diferents capes, per facilitar la navegació amb el dit.
  3. Utilitzar imatges lleugeres i atractives. Per a que es descarreguin ràpidament i atraguin l’atenció, ja que les tablets són dispositius molt basats amb l’aspecte visual.
  4. Utilitzar gràfics amb CSS. Per a que es descarreguin amb més rapidesa.
  5. Optimitzar la web. Per a disminuir el temps de càrrega.

Podríem donar altres consells com un bon sistema de pagament adaptat al dispositiu, etc. però cuidant els anteriors aspectes haurem realitzat uns dels punts més importants per adaptar la web a les tablets.

En el pròxim article parlarem del posicionament de les apps.

Recent Posts
Contacta

No estamos siempre, pero envíanos un correo electrónico y contactaremos contigo lo antes posible.

¿No lo puede leer? Actualíze. captcha txt